Tort de biscuiți Oreo, căpșuni și frișcă

  • Dificultate: Mică
  • 1 oră și 20 de minute
  • 4 porții

Biscuiții Oreo pot fi integrați într-un minunat tort pentru 4 persoane, în doar 20 de minute, bineînțeles fără a ne apropia nici o secundă de cuptor. Secretul este ca în prealabil să fie înmuiați în lapte. Alternăm straturile de biscuiți cu straturi de frișcă și punem punctul pe “i” cu un topping de căpșuni și ciocolată. După care așteptăm cu nerăbdare să se răcească. Cam o oră.

Ingrediente necesare pentru tort de biscuiți Oreo, căpșuni și frișcă

18-20 biscuiți Oreo
1 cană lapte
200 grame frișcă
8-10 căpșuni, feliate
topping de ciocolată

Cum să prepari tort de biscuiți Oreo, căpșuni și frișcă

  1. Într-un vas de copt potrivit (cam 20 x 20 cm), așază un prim strat din biscuiți Oreo îmbibați în lapte.
  2. Acoperă-i cu un strat gros de frișcă.
  3. Cu biscuiții rămași formează un al doilea strat.
  4. Acoperă cu frișca rămasă.
  5. Așază deasupra căpșunile feliate și lasă la frigider 1 oră.
  6. Servește stropit cu topping de ciocolată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *