Ingrediente necesare pentru tort de ciocolată cu biluțe de cocos
200 g ricotta
2 gălbenușuri
150 g făină de cocos
2 linguri amidon
4 ouă
50 g zahăr
100 g făină
2 linguri pudră de cacao
1 linguriță praf de copt
50 g ciocolată neagră topită
Cum să gătești tort de ciocolată cu biluțe de cocos
- Mixează ricotta, gălbenușurile, făina de cocos și amidonul într-un bol mare.
- Acoperă compoziția și dă-o la congelator pentru 30 de minute.
- Mixează ouăle și zahărul într-un bol separat.
- Adaugă făina, pudra de cacao, praful de copt și ciocolata neagră. Omogenizează și lasă compoziția deoparte.
- Scoate compoziția de ricotta de la frigider și formează mici biluțe din ea, cu un diametru de aproximativ 2-3 cm.
- Așază-le într-o tavă de cuptor la o mică distanță una de cealaltă și toarnă ciocolata topită peste ele.
- Dă tava la cuptor pentru următoarele 40 de minute, la 180 de grade Celsius.