Tort de înghețată și biscuiți Oreo

  • Dificultate: Mică
  • 2 ore și 30 de minute
  • 6 porții

Îți plac biscuiții Oreo? Dacă nu, după rețeta asta or să-ți placă. Dacă deja îți plac, ai ajuns pe pagina potrivită, fiindcă pentru acest tort îi folosim ca ingredient principal alături de căpșuni. Ba îi mai și adăugăm, zdrobiți, ca topping, alături de frișcă.

Ingrediente necesare pentru tort de înghețată și biscuiți Oreo

1 cană smântână dulce
coajă rasă de lime
300 g căpșuni
1/4 cană miere
2 linguri coniac
suc de lime
15 biscuiți Oreo
frișcă

Cum să gătești tort de înghețată și biscuiți Oreo

  1. Pune smântâna în blender și mixează cam 30 secunde. Trebuie să se păstreze lichidă.
  2. Completează cu coajă rasă de lime, cu căpșunile, mierea, coniacul și cu suc de lime după gust. Omogenizează.
  3. Tapetează cu biscuiți Oreo fundul unei tavi de copt cu margine detașabilă și toarnă peste ei compoziția.
  4. Lasă la congelator 2 ore.
  5. Zdrobește biscuiții rămași.
  6. Decorează blatul cu frișcă și cu biscuiți zdrobiți. Poți adăuga și o căpșună sau două, dacă dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *