Ingrediente necesare pentru tort raw vegan cu caju și nuci
200 grame curmale
2 linguri ulei de cocos
100 grame nuci
200 grame nuci caju
1 lingură sirop de arțar
1 linguriță turmeric
1 linguriță coajă rasă de lămâie
1 lingură suc de lămâie
Cum să gătești tort raw vegan cu caju și nuci
- Lasă curmalele la înmuiat în apă timp de 3 ore.
- Adaugă-le apoi într-un blender împreună cu o lingură de ulei de cocos și nucile.
- Pasează până când obții un amestec omogen.
- Adaugă compoziția într-un vas rotund termorezistent și dă-o la frigider pentru următoarele 2 ore.
- Separat, adaugă nucile caju în blender împreună cu uleiul de cocos rămas, siropul de arțar, turmericul, coaja și sucul de lămâie.
- Pasează cu blenderul până când obții o compoziție omogenă.
- Toarnă această compoziție peste aluatul întărit la frigider și nivelează-o folosind o spatulă.
- Dă tortul la frigider pentru încă 3 ore.
- Poți decora tortul la final cu nuci sau fructe proaspete.