Ingrediente necesare pentru tortillas cu pui și cașcaval
sare
450 grame piept de pui
1 linguriță piper boabe
4 frunze cimbru proaspăt
2 lingurițe maioneză
½ varză albă, rasă
2 castraveți murați, felii subțiri
piper
4 lipii tortilla
1 legătură pătrunjel, tocat
2 ardei iuți, felii subțiri
50 grame rucola
150 grame cașcaval ras
Cum să gătești tortillas cu pui și cașcaval
- Fierbe pieptul de pui timp de 15 minute, în apă clocotită, alături de un praf de sare, piper boabe și cimbru proaspăt.
- Toacă apoi pieptul de pui folosind mașina de tocat sau un robot de bucătărie.
- Amestecă-l cu maioneză, varză, castraveți murați, sare și piper.
- Folosește compoziția pentru a umple 4 lipii tortilla împreună cu puțină rucola, pătrunjel, ardei iute și 2/3 din cașcavalul ras.
- Înfășoară lipiile în folie și dă-le la frigider timp de o oră.
- Mută lipiile într-un vas termorezistent și adaugă deasupra restul de cașcaval ras.
- Dă-le la cuptor timp de 10 minute, la 180 de grade Celsius.