Tortillas cu pui și cașcaval
Vreți să gătiți ceva gustos și simplu de făcut? Haideți să facem împreună aceste tortillas cu pui și cașcaval, un fel principal de mâncare inspirat din bucătăria mexicană. Suntem mari fani ai acesteia fiindcă de obicei preparatele sunt simplu de făcut și nemaipomenit de gustoase. Dacă n-ați mai încercat, hai să facem asta împreună.
Ingrediente necesare pentru tortillas cu pui și cașcaval
sare
450 grame piept de pui
1 linguriță piper boabe
4 frunze cimbru proaspăt
2 lingurițe maioneză
½ varză albă, rasă
2 castraveți murați, felii subțiri
piper
4 lipii tortilla
1 legătură pătrunjel, tocat
2 ardei iuți, felii subțiri
50 grame rucola
150 grame cașcaval ras
Cum să prepari tortillas cu pui și cașcaval
- Fierbe pieptul de pui timp de 15 minute, în apă clocotită, alături de un praf de sare, piper boabe și cimbru proaspăt.
- Toacă apoi pieptul de pui folosind mașina de tocat sau un robot de bucătărie.
- Amestecă-l cu maioneză, varză, castraveți murați, sare și piper.
- Folosește compoziția pentru a umple 4 lipii tortilla împreună cu puțină rucola, pătrunjel, ardei iute și 2/3 din cașcavalul ras.
- Înfășoară lipiile în folie și dă-le la frigider timp de o oră.
- Mută lipiile într-un vas termorezistent și adaugă deasupra restul de cașcaval ras.
- Dă-le la cuptor timp de 10 minute, la 180 de grade Celsius.