Tortillas din parmezan umplute cu ouă jumări

  • Dificultate: Medie
  • 20 de minute
  • 2 porții

Vrem tortilla, dar ținem dieta ketogenică. Ce-i de făcut? Ne facem propriile tortillas din parmezan ras, pe care-l lăsăm să se topească în tigaie. Apoi le umplem cu jumări condimentate, făcute cu smântână și punem și avocado. Apropo, dacă nu ai rastel pentru tortillas, poți folosi două borcane.

Ingrediente necesare pentru tortillas din parmezan umplute cu ouă jumări

1 cană parmezan bio, ras
3 ouă
3 linguri smântână bio
1 lingură condimente pentru taco
1 lingură ghee
½ avocado, felii
sos tabasco

Cum să prepari tortillas din parmezan umplute cu ouă jumări

  1. Încinge o tigaie la foc mic, presară uniform jumătate din cantitatea de parmezan și gătește 3 minute.
  2. Desprinde cu grijă “tortilla” din parmezan topit și așaz-o într-un rastel pentru tortillas.
  3. Refă pașii și cu parmezanul rămas.
  4. Pune ouăle, smântâna și condimentele pentru taco într-un castron și amestecă cu telul.
  5. Încinge tigaia la foc mic spre mediu, toarnă untul ghee și adaugă compoziția cu ouă. Gătește 3 minute.
  6. Umple cele două “tortillas” cu jumările, adaugă avocado și asezonează cu sos tabasco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *