Zucchini umplut cu piure de somon

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • O porție

Ce zici de bărcuța asta verde? Spre deosebire de monoxilă, este săpată într-un zucchini, nu într-un trunchi gros de copac. Iar în loc de pescari la vâsle, este plină cu o delicioasă compoziție de somon (exact!), ardei gras și parmezan. Ce-ar fi să încerci și tu?

Ingrediente necesare pentru zucchini umplut cu piure de somon

1 ardei gras, tăiat
1 file de somon (100-150 grame), tăiat cubulețe
30-50 grame parmezan
1 linguriță coriandru
sare
pepper
Cheddar, ras

Cum să gătești zucchini umplut cu piure de somon

  1. Pune într-un blender ardeiul, somonul, parmezanul și coriandrul, asezonează cu sare și piper și pasează.
  2. Așază zucchini pe suprafața de lucru, taie-i capetele și apoi taie în lungime o fâșie.
  3. Scobește cea mai mare parte din pulpă cu ajutorul unei lingurițe.
  4. Umple zucchini cu compoziția pasată, apoi așază-l într-un vas de copt și presară-l cu Cheddar.
  5. Lasă la cuptor 20 minute la 170ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *