Cum să faci toast cu avocado

Pentru următorul mic dejun ai putea să încerci câteva felii de pâine prăjită cu avocado. Este definiția simplității delicioase, cât despre beneficiile fructului de avocado probabil că ai auzit deja. Deși un astfel de mic dejun este extrem de simplu de pregătit, te sfătuiesc să urmezi îndeaproape pașii pentru a te bucura de cel mai bun rezultat.

Avocado este unul din fructele care nu au mulți carbohidrați și, în plus, este bogat în grăsimi sănătoase. Conține cam 20 de tipuri de vitamine și minerale, printre care multă vitamina K, B9, C, B5, B6, E și potasiu. Mai găsim cantități mici de magneziu, mangan, cupru, fier, zinc, fosfor și vitaminele A, B1, B2 și B3. Una peste alta, avocado îți protejează ochii, inima și tensiunea, digestia și creierul. Așa că fă-i loc pe farfuria ta mâine dimineață.

Ingredientele: câteva felii de pâine, 1-2 fructe de avocado, unt, ulei de măsline, sare, piper și, opțional, fulgi de chili. Bineînțeles că mai poți adăuga după pofta inimii și semințe de susan, nucă, tahini, porumb, ouă și multe altele, dar asta este altă poveste și este alegerea ta. Mai pregătește un cuțit și un vas de copt.

1. Ar fi bine să scoți din timp untul din frigider ca să-l poți întinde cu ușurință.

2. Știu că poți să prăjești feliile de pâine pe aragaz sau cu aparatul pentru prăjit pâinea (celebrul toaster), însă de data asta îți propun să pui pâinea într-un vas termorezistent și să o bagi la cuptor 10-12 minute. Opțional, poți tăia înainte coaja.

3. Taie fructul/fructele de avocado în două, scoate sâmburele și extrage pulpa. Taie-o în felii subțiri.

4. Scoate feliile de pâine din cuptor și unge-le cu unt cât sunt calde.

5. Adaugă feliile de avocado și stropește sandvișurile cu un pic de ulei de măsline. La sfârșit, asezonează cu sare, piper și fulgi de chili.

6. Enjoy your avocado toast!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *