Schimbă-ți imaginea de antet
Utilizator - 2
Încărcare
Schimbă-ți imaginea de antet
Înregistrat ca membru din 28 ianuarie 2019
Contul acestui utilizator este Aprobat

Cele mai recente articole publicate de Andrei

L-ai tăiat pe din două. Este tot numai parfum, iar de semințele sale scapi ușor, grupate cum sunt ele, în centrul fructului. Înăuntru poate fi mai galben, mai portocaliu sau… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 2 luni în:  Articole fără comentarii
Ei (suedezii) doresc un pepene (care) să fie foarte mic, probabil cumpărătorul... familia să-l mănânce odată, să nu-l mai bage la frigider, cum sunt la noi. La noi pepenii ăi… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 2 luni în:  Articole fără comentarii
Am ajuns la capătul periplului prin cofetăria românească modernă, dar și la capătul seriei de articole dedicate cofetăriei și dulciurilor românești, serie pe care am început-o cu dulciurile tradiționale. Dar… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 3 luni în:  Articole fără comentarii
Ionuț: Cum vezi piața de dulciuri din România peste 5-10 ani? Cristina: În evoluție, spre bine. Spre un dulce mai calitativ, mai natural. Poate mai puțin dulce decât suntem obișnuiți,… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 3 luni în:  Articole fără comentarii
Cofetăria românească de tranziție are o poveste nu foarte veselă. Este, într-un fel, o continuare colorată țipător a cenușiilor ani ‘80. Cavalcadei „privatizărilor” nu i-au rezistat multe cofetării. În paralel,… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 4 luni în:  Articole fără comentarii
Ai auzit de Mangalița, rasa de porci asemănată cu pretențioasa vită Kobe? E o carne cu adevărat specială și, după ce vei citi cât de sănătoasă e, vei înțelege și… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 4 luni în:  Articole fără comentarii
Dulce cu... înlocuitori Noul rețetar are menirea de a stimula totodată inițiativa în rândul lucrătorilor cofetari și patiseri pentru crearea de noi sortimente, care să satisfacă din ce în ce… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 5 luni în:  Articole fără comentarii
Și iată cum serialul nostru despre dulciurile românilor a ajuns și în perioada comunistă. Deja memoria afectivă ar trebui să vă facă să tânjiți după anumite gusturi dintre cele descrise… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 5 luni în:  Articole 24 comentarii
Înainte de a cunoaște pâinea dospită, oamenii s-au hrănit cu pâine din aluat nefermentat și necrescut sau foarte puțin crescut. Mai pe românește - cu turte și lipii. Istoria acestora… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 6 luni în:  Articole 2 comentarii
Un trend cuprinde marile orașe ale României, de la un capăt la altul. Este vorba despre apariția unor cofetării cu produse dietetice, parte a tendințelor legate de hrănirea responsabilă și… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 6 luni în:  Articole fără comentarii
Azi vom povesti despre tipuri de pâine celebre sau chiar ingrediente în trend din brutăria apuseană, produse ale căror rețete sunt acum preparate și de brutarii de la noi. Vreo… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 6 luni în:  Articole un comentariu
Indiferent de motivele pentru care te interesează acest subiect, iată lista preferințelor noastre în materie de restaurante vegetariene / vegane din București și din țară. Mai știi și altele? Lasă-ne… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 6 luni în:  Știri, Articole fără comentarii
„Democratizarea” zahărului a adus și în Țările Române o revoluție într-ale deserturilor. Dulciurile românilor și-au găsit gazde noi: cofetăriile și patiseriile. Partea a 4-a. Cea mai dulce. Care va să… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 7 luni în:  Articole 2 comentarii
La plăcinte - înapoi, la bezele - înainte! Acestea sunt dulciurile românilor care au unit cele trei principate... După cum se știe, de-a lungul sec. XIX are loc întoarcerea spațiului… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 7 luni în:  Articole fără comentarii
Poate că te-ai hotărât să ții Postul Păresimilor, cunoscut mai ales ca Postul Mare. Sau poate că doar vrei să ții post, indiferent în ce perioadă a anului te afli.… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 7 luni în:  Articole fără comentarii
Ai depășit cu bine un episod de infectare cu noul coronavirus? Iată ce ar fi recomandat să incluzi în dieta post-covid din perioada de recuperare. Ei bine, trăim vremuri speciale.… Citește mai departe »
Publicat în umă cu 7 luni în:  Articole fără comentarii