Mini-burgeri cu pulled pork și rucola

  • Dificultate: Medie
  • 7 ore și 30 de minute
  • 6 porții

Pulled pork este o specialitate americană unde carnea este gătită îndelungat, pentru a deveni fragedă și suculentă. Cel mai ușor puteți realiza această rețetă folosind un slow cooker. Apoi, vă recomandăm să folosiți carnea și să faceți niște mini-burgeri delicioși. Burgerii voștri vor fi atât de buni încât nu vor mai avea nevoie de extra sosuri ori brânză. Puțină verdeață va fi suficientă.

Ingrediente necesare pentru mini-burgeri cu pulled pork și rucola

3 căței de usturoi, zdrobiți

sare

1 linguriță rozmarin

1 linguriță fulgi de ardei iute

piper

1 linguriță semințe de fenicul

40 ml ulei de măsline

1 kg pulpă de porc

2 linguri ulei

2 foi de dafin

6 chifle

150 grame rucola

 

Cum să prepari mini-burgeri cu pulled pork și rucola

  1. Amestecă într-un bol usturoiul, sarea, rozmarinul, fulgii de ardei, piperul, semințele de fenicul și uleiul de măsline.
  2. Amestecă cu o linguriță și unge pulpa de porc cu marinada. Las-o la marinat timp de 2 ore.
  3. Prăjește pulpa într-o tigaie încinsă cu puțin ulei, timp de 6 minute, pe ambele părți.
  4. Pregătește slow-cookerul și gătește pulpa de porc timp de 4 ore. Adaugă și 2-3 frunze de dafin.
  5. Rupe carnea în fâșii mici cu ajutorul unei furculițe.
  6. Taie chiflele pe orizontală și fă mini-burgeri folosind carnea de porc și salata rucola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *