Mini-burgeri cu pulled pork și rucola
Pulled pork este o specialitate americană unde carnea este gătită îndelungat, pentru a deveni fragedă și suculentă. Cel mai ușor puteți realiza această rețetă folosind un slow cooker. Apoi, vă recomandăm să folosiți carnea și să faceți niște mini-burgeri delicioși. Burgerii voștri vor fi atât de buni încât nu vor mai avea nevoie de extra sosuri ori brânză. Puțină verdeață va fi suficientă.
Ingrediente necesare pentru mini-burgeri cu pulled pork și rucola
3 căței de usturoi, zdrobiți
sare
1 linguriță rozmarin
1 linguriță fulgi de ardei iute
piper
1 linguriță semințe de fenicul
40 ml ulei de măsline
1 kg pulpă de porc
2 linguri ulei
2 foi de dafin
6 chifle
150 grame rucola
Cum să prepari mini-burgeri cu pulled pork și rucola
- Amestecă într-un bol usturoiul, sarea, rozmarinul, fulgii de ardei, piperul, semințele de fenicul și uleiul de măsline.
- Amestecă cu o linguriță și unge pulpa de porc cu marinada. Las-o la marinat timp de 2 ore.
- Prăjește pulpa într-o tigaie încinsă cu puțin ulei, timp de 6 minute, pe ambele părți.
- Pregătește slow-cookerul și gătește pulpa de porc timp de 4 ore. Adaugă și 2-3 frunze de dafin.
- Rupe carnea în fâșii mici cu ajutorul unei furculițe.
- Taie chiflele pe orizontală și fă mini-burgeri folosind carnea de porc și salata rucola.