Salată caldă cu sfeclă și fasole verde
Sfecla este un aliment plin de beneficii pentru sănătatea ta. În plus, are o mulțime de vitamine și este un excelent anti-inflamator. Recomandăm un consum cât mai frecvent, în diferite combinații. Aici am servit-o într-o salată caldă, împreună cu puțină fasole verde și ceapă roșie. Dacă sunteți în căutarea unei rețete ușoare și sănătoase, aceasta este una potrivită.
Ingrediente necesare pentru salată caldă cu sfeclă și fasole verde
2 sfecle roșii
150 grame fasole verde
1 lingură ulei
1 ceapă roșie, felii subțiri
sare
piper
Cum să prepari salată caldă cu sfeclă și fasole verde
- Fierbe sfeclele roșii în apă clocotită, timp de 35 de minute.
- Fierbe fasolea verde într-un vas separat, timp de 7 minute.
- Scoate sfeclele, curăță-le de coajă și taie-le în felii subțiri.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și adaugă ceapa.
- Călește-o timp de câteva minute și adaugă păstăile de fasole.
- Asezonează cu sare și piper și ține preparatul pe foc timp de 2 minute, amestecând între timp.