Salată caldă cu sfeclă și fasole verde

  • Dificultate: Mică
  • 50 de minute
  • 2 porții

Sfecla este un aliment plin de beneficii pentru sănătatea ta. În plus, are o mulțime de vitamine și este un excelent anti-inflamator. Recomandăm un consum cât mai frecvent, în diferite combinații. Aici am servit-o într-o salată caldă, împreună cu puțină fasole verde și ceapă roșie. Dacă sunteți în căutarea unei rețete ușoare și sănătoase, aceasta este una potrivită.

Ingrediente necesare pentru salată caldă cu sfeclă și fasole verde

2 sfecle roșii

150 grame fasole verde

1 lingură ulei

1 ceapă roșie, felii subțiri

sare

piper

 

Cum să gătești salată caldă cu sfeclă și fasole verde

  1. Fierbe sfeclele roșii în apă clocotită, timp de 35 de minute.
  2. Fierbe fasolea verde într-un vas separat, timp de 7 minute.
  3. Scoate sfeclele, curăță-le de coajă și taie-le în felii subțiri.
  4. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și adaugă ceapa.
  5. Călește-o timp de câteva minute și adaugă păstăile de fasole.
  6. Asezonează cu sare și piper și ține preparatul pe foc timp de 2 minute, amestecând între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *