Despre noi

SoDelicious.ro a apărut din dragoste pentru mâncare. Suntem o echipă mică, dar inimoasă, ce și-a propus să creeze un loc de întâlnire care să acționeze ca un magnet pentru toți cei ce ne împărtășesc dragostea pentru gătit.

Prima dată am apărut în peisajul media culinar în anul 2016, cu paginile de Facebook și web SoDelicious.recipes. După ce am câștigat rapid popularitate, ajungând la trei milioane de followeri pe pagina noastră în limba engleză, am dezvoltat platforma în limba română SoDelicious.ro.

Pe SoDelicious.ro găsești, în prezent, un conținut video variat, cu rețete pregătite în bucătăria proprie, alături de articole și tutoriale video utile pentru orice pasionat de gătit.

Deja pregătim următorii pași, care vă implică pe voi, cititorii noștri. Vrem să creștem o comunitate de oameni care își doresc să împărtășească propriile lor rețete și trucuri legate de bucătărie, pentru a putea sta, cu toții, în jurul unei mese virtuale delicioase.

Compania noastră

SoDelicious.ro e un proiect marca Last Gear Publishing. În portofoliul companiei se mai află publicația online SoDelicious.recipes, aplicațiile de rețete SoDelicious și AllDelicious, site-urile DriveMag.com (cu ediții în limbile engleză și română), Riders.DriveMag.com, Boats.DriveMag.com și aplicația mobilă DriveMag (pentru iOS, Android).

Last Gear Publishing SRL este o companie românească, cu sediul lângă București. Echipa noastră de profesioniști creează produse software de înaltă calitate, iar echipa editorială experimentată este responsabilă cu redactarea de știri imparțiale și opinii.

Echipa

[gamipress_ranks type="titlu" include="22734,22846,23060,22740,22844,22845,22745,23062" columns="2" orderby="priority" order="DESC" current_user="no" title="yes" link="yes" thumbnail="no" excerpt="yes" requirements="no" toggle="no" unlock_button="no" earners="yes" earners_limit="0" layout="left"]