Despre noi

SoDelicious.ro a apărut din dragoste pentru mâncare. Suntem o echipă mică, dar inimoasă, ce și-a propus să creeze un loc de întâlnire care să acționeze ca un magnet pentru toți cei ce ne împărtășesc dragostea pentru gătit.

Prima dată am apărut în peisajul media culinar în anul 2016, cu paginile de Facebook și web SoDelicious.recipes. După ce am câștigat rapid popularitate, ajungând la trei milioane de followeri pe pagina noastră în limba engleză, am dezvoltat platforma în limba română SoDelicious.ro.

Pe SoDelicious.ro găsești, în prezent, un conținut video variat, cu rețete pregătite în bucătăria proprie, alături de articole și tutoriale video utile pentru orice pasionat de gătit.

Deja pregătim următorii pași, care vă implică pe voi, cititorii noștri. Vrem să creștem o comunitate de oameni care își doresc să împărtășească propriile lor rețete și trucuri legate de bucătărie, pentru a putea sta, cu toții, în jurul unei mese virtuale delicioase.

Compania noastră

SoDelicious.ro e un proiect marca Last Gear Publishing. În portofoliul companiei se mai află publicația online SoDelicious.recipes, aplicațiile de rețete SoDelicious și AllDelicious, site-urile DriveMag.com (cu ediții în limbile engleză și română), Riders.DriveMag.com, Boats.DriveMag.com și aplicația mobilă DriveMag (pentru iOS, Android).

Last Gear Publishing SRL este o companie românească, cu sediul lângă București. Echipa noastră de profesioniști creează produse software de înaltă calitate, iar echipa editorială experimentată este responsabilă cu redactarea de știri imparțiale și opinii.

Echipa

Titluri

Redactor

Redactorii SoDelicious sunt cei care îți aduc cele mai proaspete articole pe teme gastronomice sau care se îngrijesc de redactarea rețetelor care apar pe site. Tot ei se ocupă și de materialele primite spre publicare sub semnătura cititorilor care ne scriu.

Persoane cu acest titlu:

 • SoDelicious
 • Andreea Dinu
 • Andrei Gusty
 • Vlad Popa

Bucătar

Deja credem că te-ai prins: rețetele pe care ți le prezentăm pe acest site nu se fac singure. Mâinile pricepute care amestecă, toacă, aruncă sau presară le aparțin bucătarilor noștri.

Persoane cu acest titlu:

 • Doris Tănase
 • Florin Bucur

Ingredientul X

Acest titlu le este rezervat membrilor echipei SoDelicious care fac mai mult, care fac de toate, care fac totul. Odinioară se numea „muncă nenormată”, noi preferăm să-i spunem ingredientul X.

Persoane cu acest titlu:

 • Ioana Rădulescu

Responsabil de comunicare pe rețelele sociale

Atunci când nu aveți „ghinionul” să dați peste chatboții noștri, cu responsabilii de comunicare pe rețele sociale veți sta de vorbă pe Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Reddit etc.

Persoane cu acest titlu:

 • Raluca Petrescu
 • Dan Mihu

Editor video

Îți plac videoclipurile noastre cu rețete? Te fac să lași orice faci în acel moment și să salivezi cu ochii la ecranul mobilului sau al computerului? Ei bine, editorii noștri video sunt cei care le scurtează și le fac să aibă sens și savoare în doar 1 minut de filmare.

Persoane cu acest titlu:

 • Andrei Popa

Cameraman

E ca în povestea aia cu sculptorul, croitorul și vrăjitorul: nu e suficient să cioplești o statuie frumoasă, cineva trebuie să o și îmbrace și altcineva trebuie să îi insufle viață. Al cui e meritul pentru frumusețea ei? Greu de spus. Te lăsăm pe tine să decizi ce rol au în ecuația rețetelor noastre video oamenii din spatele camerei.

Persoane cu acest titlu:

 • Gheorghe Oprea
 • Florian Vîlsan

Administrator

Administratorii și dezvoltatorii web sunt oamenii care fac și desfac biți și pixeli undeva în spate. Nu îi deranjați, ies ei din când în când.

Persoane cu acest titlu:

 • Ugur Aslan
 • Mircea Moscalu

Asistență tehnică și de specialitate

Oamenii de la la asistența tehnică și de specialitate se ocupă, de fapt, de absolut toate nevoile zilnice ale studioului, de la adus ingrediente pentru bucătari și făcut focul în cuptoare până la stingerea luminilor după filmare. Fără ei n-am putea funcționa.

Persoane cu acest titlu:

 • Ștefan Filimon
 • Eliza Simionescu