Ingrediente necesare pentru piure de vită, caise și legume
1 lingură ulei
1 ceapă, feliată
3 căței de usturoi, zdrobiți
1 tulpină țelină apio, tocată
1 cartof dulce, cubulețe
½ kg carne tocată de vită
1 lingură lemongrass, tocat
8-10 caise deshidratate
½ cană suc de roșii
½ cană supă de legume
sare
piper
Cum să prepari piure de vită, caise și legume
- Călește ceapa în ulei, într-o tigaie, apoi amestecă și usturoiul.
- Adaugă țelina și cartoful dulce. Amestecă bine.
- Dă focul mai tare ți adaugă carnea tocată, desfăcând-o în bucăți mici.
- Completează cu lemongrass și caisele deshidratate. Amestecă.
- Toarnă sucul de roșii și supa de legume și amestecă, asezonând cu sare și piper.
- Acoperă și mai gătește 25 minute.
- Transferă totul într-un blender și pasează.