Ingrediente necesare pentru prăjiturele cu cacao și cremă de brânză
2 linguri cacao (pudră)
1 lingură ulei
6 albușuri
3/4 cană zahăr
9 gălbenușuri
⅔ cană făină
1 lingură mălai
½ cană cremă de brânză
2 linguri zahăr pudră
Cum să gătești prăjiturele cu cacao și cremă de brânză
- Adaugă pudra de cacao și uleiul într-un castron mic și omogenizează. Lasă la o parte.
- Bate albușurile cu mixerul, adăugând în același timp și 2 linguri de zahăr. Continuă să amesteci până obții o cremă. Lasă la o parte.
- Adaugă gălbenușurile și zahărul rămas într-un castron mare și omogenizează.
- Completează cu compoziția de cacao și amestecă.
- Adaugă treptat și albușurile bătute și continuă să amesteci.
- Amestecă făina cu mălaiul într-un castron mic.
- Adaugă treptat și amestecul de făină, amestecând continuu pentru a-l încorpora în compoziție.
- Tapetează o tavă potrivită cu hârtie de copt și toarnă compoziția pentru blat înăuntru.
- Bagă la cuptor 20 de minute la 190⁰C.
- Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră într-un castron.
- Întinde acest amestec pe toată suprafața blatului.
- Fă prăjiturele tăind blatul în diferite forme și servește-le presărate cu sprinkles.