Ingrediente necesare pentru salată cu somon, fasole verde și ou
2 ouă
350 grame somon
200 grame fasole verde
sare
150 grame iaurt grecesc
1 linguriță oțet
6 măsline negre, felii subțiri
piper
mărar
Cum să gătești salată cu somon, fasole verde și ou
- Adaugă ouăle într-o cratiță și umple-o cu apă cât să le acopere.
- Fierbe-le apoi timp de 7-8 minute
- Folosește aparatul de gătit la abur și gătește somonul timp de 8 minute.
- Fierbe fasolea verde timp de 5 minute și scoate-o folosind o spatulă.
- Curăță pielea somonului și rupe-l în bucățele mici.
- Amestecă într-un bol mic iaurtul grecesc împreună cu oțetul, măslinele și asezonează cu sare și piper.
- Servește somonul pe pat de fasole verde, împreună cu ouăle tăiate pe jumătate și sosul de iaurt.