Salată cu somon, fasole verde și ou

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Aveți dubii în legătură cu ce să gătiți în această seară? Haideți să facem împreună ceva rapid, gustos și sănătos. Vă propunem o salată ușoară cu somon gătit la abur, fasole verde și ou fiert. Am adăugat și un dressing ușurel, cu puțin iaurt grecesc și câteva măsline. Vă invităm la masă!

Ingrediente necesare pentru salată cu somon, fasole verde și ou

2 ouă

350 grame somon

200 grame fasole verde

sare

150 grame iaurt grecesc

1 linguriță oțet

6 măsline negre, felii subțiri

piper

mărar

Cum să prepari salată cu somon, fasole verde și ou

  1. Adaugă ouăle într-o cratiță și umple-o cu apă cât să le acopere.
  2. Fierbe-le apoi timp de 7-8 minute
  3. Folosește aparatul de gătit la abur și gătește somonul timp de 8 minute.
  4. Fierbe fasolea verde timp de 5 minute și scoate-o folosind o spatulă.
  5. Curăță pielea somonului și rupe-l în bucățele mici.
  6. Amestecă într-un bol mic iaurtul grecesc împreună cu oțetul, măslinele și asezonează cu sare și piper.
  7. Servește somonul pe pat de fasole verde, împreună cu ouăle tăiate pe jumătate și sosul de iaurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *