Sorbet cu cireșe

  • Dificultate: Mică
  • 3 ore și 15 minute
  • 3 porții

Pentru cine nu știe, sorbetul este cunoscut încă din antichitate și este considerat strămoșul înghețatei. În cazul nostru, asta a fost de ajuns pentru a ne trezi curiozitatea. Apoi ne-am zis că cireșele sunt numai bune pentru așa ceva și că un pic de coniac nu strică, chiar dacă în antichitate nici pomeneală de așa ceva. După 3 ore de așteptat lângă congelator, ne-am delectat cu o minunăție de sorbet.

Ingrediente necesare pentru sorbet cu cireșe

300 grame cireșe, congelate
½ cană apă
¼ cană coniac
¼ cană sirop de agave
coajă de lămâie

Cum să gătești sorbet cu cireșe

  1. Pune cireșele congelate în blender, adaugă apa, coniacul și siropul de agave și pasează.
  2. Transferă compoziția într-un castron și las-o la congelator 3 ore.
  3. Servește sorbetul ornat cu coajă de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *