Sorbet cu cireșe

  • Dificultate: Mică
  • 3 ore și 15 minute
  • 3 porții

Pentru cine nu știe, sorbetul este cunoscut încă din antichitate și este considerat strămoșul înghețatei. În cazul nostru, asta a fost de ajuns pentru a ne trezi curiozitatea. Apoi ne-am zis că cireșele sunt numai bune pentru așa ceva și că un pic de coniac nu strică, chiar dacă în antichitate nici pomeneală de așa ceva. După 3 ore de așteptat lângă congelator, ne-am delectat cu o minunăție de sorbet.

Ingrediente necesare pentru sorbet cu cireșe

300 grame cireșe, congelate
1/2 cană apă
1/4 cană coniac
1/4 cană sirop de agave
coajă de lămâie

Sorbet cu cireșe - mod de preparare

  1. Pune cireșele congelate în blender, adaugă apa, coniacul și siropul de agave și pasează.
  2. Transferă compoziția într-un castron și las-o la congelator 3 ore.
  3. Servește sorbetul ornat cu coajă de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *