Brioșe cu legume și feta

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții

Numărul de combinații ale compoziției pentru brioșele aperitiv este nelimitat am putea spune. Și de fiecare data poți să dai peste o surpriză plăcută și gustoasă. Aici, de exemplu, am combinat dovlecel cu mazăre, morcov, feta și bineînțeles ouă. Există pericolul real de a nu te mai opri din mâncat.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu legume și feta

1 dovlecel, tăiat cubulețe
2 linguri mazăre
1 morcov, tăiat cubulețe
½ cană apă
6 ouă
30 grame brânză feta, tăiată cubulețe
ulei

Cum să prepari brioșe cu legume și feta

  1. Adaugă într-o tigaie la foc mic dovlecelul, mazărea și morcovul. Toarnă peste ele apa.
  2. Gătește 5 minute.
  3. Bate ouăle într-un castron, apoi adaugă feta.
  4. Completează cu legumele gătite și amestecă.
  5. Unge cu ulei o tavă pentru brioșe, apoi transferă compoziția în formele acesteia.
  6. Lasă la cuptor 20 de minute la 200ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *