Brioșe cu legume și feta
Numărul de combinații ale compoziției pentru brioșele aperitiv este nelimitat am putea spune. Și de fiecare data poți să dai peste o surpriză plăcută și gustoasă. Aici, de exemplu, am combinat dovlecel cu mazăre, morcov, feta și bineînțeles ouă. Există pericolul real de a nu te mai opri din mâncat.
Ingrediente necesare pentru brioșe cu legume și feta
1 dovlecel, tăiat cubulețe
2 linguri mazăre
1 morcov, tăiat cubulețe
½ cană apă
6 ouă
30 grame brânză feta, tăiată cubulețe
ulei
Cum să prepari brioșe cu legume și feta
- Adaugă într-o tigaie la foc mic dovlecelul, mazărea și morcovul. Toarnă peste ele apa.
- Gătește 5 minute.
- Bate ouăle într-un castron, apoi adaugă feta.
- Completează cu legumele gătite și amestecă.
- Unge cu ulei o tavă pentru brioșe, apoi transferă compoziția în formele acesteia.
- Lasă la cuptor 20 de minute la 200ºC.