Brioșe cu legume și feta

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții

Numărul de combinații ale compoziției pentru brioșele aperitiv este nelimitat am putea spune. Și de fiecare data poți să dai peste o surpriză plăcută și gustoasă. Aici, de exemplu, am combinat dovlecel cu mazăre, morcov, feta și bineînțeles ouă. Există pericolul real de a nu te mai opri din mâncat.

Ingrediente necesare pentru brioșe cu legume și feta

1 dovlecel, tăiat cubulețe
2 linguri mazăre
1 morcov, tăiat cubulețe
½ cană apă
6 ouă
30 grame brânză feta, tăiată cubulețe
ulei

Cum să prepari brioșe cu legume și feta

  1. Adaugă într-o tigaie la foc mic dovlecelul, mazărea și morcovul. Toarnă peste ele apa.
  2. Gătește 5 minute.
  3. Bate ouăle într-un castron, apoi adaugă feta.
  4. Completează cu legumele gătite și amestecă.
  5. Unge cu ulei o tavă pentru brioșe, apoi transferă compoziția în formele acesteia.
  6. Lasă la cuptor 20 de minute la 200ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.