Ingrediente necesare pentru brioșe de ciocolată cu caju și curmale
½ cană fulgi de ovăz
60 grame curmale
60 grame fasole la conservă
1 ½ lingură ulei de cocos
1 lingură sirop de arțar
1 lingură cacao
3 lingurițe esență de vanilie
sare
1 linguriță praf de copt
90 grame chipsuri de ciocolată
90 grame nuci caju
1 linguriță sirop de zahăr
1 lingură apă
Cum să gătești brioșe de ciocolată cu caju și curmale
- Adaugă într-un blender fulgii de ovăz, curmalele, fasolea, 1 lingură din uleiul de cocos, siropul de arțar, cacaoa, 1 linguriță de esență de vanilie, un pic de sare și praful de copt. Omogenizează.
- Transferă compoziția într-un castron, adaugă chipsurile de ciocolată și omogenizează.
- Folosește amestecul pentru a umple o tavă pentru brioșe cu 6 forme.
- Bagă la cuptor 20 de minute la 170 grade Celsius.
- Adaugă în blender nucile caju, siropul de zahăr, apa și esența de vanilie și uleiul de cocos rămase. Omogenizează.
- Distribuie acest amestec pe brioșe. Dacă vrei le poți garnisi cu ciocolată rasă.