Brioșe de ciocolată cu caju și curmale
Mmm, ce brioșe bune ți-am pregătit! Dintr-o compoziție în care găsim fulgi de ovăz, curmale, nuci caju și chiar puțină fasole. Totul aromat cu vanilie și cu sirop de arțar. Numai ingrediente sănătoase și gustoase. Dublează sau triplează cantitățile că să faci destule.
Ingrediente necesare pentru brioșe de ciocolată cu caju și curmale
½ cană fulgi de ovăz
60 grame curmale
60 grame fasole la conservă
1 ½ lingură ulei de cocos
1 lingură sirop de arțar
1 lingură cacao
3 lingurițe esență de vanilie
sare
1 linguriță praf de copt
90 grame chipsuri de ciocolată
90 grame nuci caju
1 linguriță sirop de zahăr
1 lingură apă
Cum să prepari brioșe de ciocolată cu caju și curmale
- Adaugă într-un blender fulgii de ovăz, curmalele, fasolea, 1 lingură din uleiul de cocos, siropul de arțar, cacaoa, 1 linguriță de esență de vanilie, un pic de sare și praful de copt. Omogenizează.
- Transferă compoziția într-un castron, adaugă chipsurile de ciocolată și omogenizează.
- Folosește amestecul pentru a umple o tavă pentru brioșe cu 6 forme.
- Bagă la cuptor 20 de minute la 170 grade Celsius.
- Adaugă în blender nucile caju, siropul de zahăr, apa și esența de vanilie și uleiul de cocos rămase. Omogenizează.
- Distribuie acest amestec pe brioșe. Dacă vrei le poți garnisi cu ciocolată rasă.