Broccoli la tigaie cu nuci caju

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 4 porții

Ia hai să tragem la tigaie niște broccoli. Îl sotăm în ulei de rapiță împreună cu alte ingrediente care să-i dea aromă (ceapă verde, ghimbir, usturoi). Adăugăm și nutritivele nuci caju zdrobite ca să facem textura și mai interesantă și condimentăm cu sos tamari și cu fulgi de chili.

Ingrediente necesare pentru broccoli la tigaie cu nuci caju

1 lingură ulei de rapiță
2 cepe verzi, tocate
2 căței de usturoi, mărunțiți
1 linguriță ghimbir, ras
½ kg broccoli
3-4 linguri nuci caju, zdrobite
1 lingură sos tamari
fulgi de chili

Cum să gătești broccoli la tigaie cu nuci caju

  1. Călește ceapa verde în uleiul de rapiță, adăugând și usturoiul cu ghimbirul.
  2. Adaugă broccoli. Gătește 3-5 minute.
  3. Completează cu nucile caju și sosul tamari, asezonează cu fulgi de chili și mai amestecă un pic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *