Cartofi în unt trași la tigaie

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Fie că doriți o gustare, o garnitură sau un fel de mâncare fără carne, cartofii ăștia la tigaie vă vor unge pe suflet. E musai să-i aromatizăm, prin urmare, punem la treabă untul, rozmarinul,

Ingrediente necesare pentru cartofi în unt trași la tigaie

1 kg cartofi, tăiați în bucăți mai mici sau pe jumătate
1/3 cană oțet din vin alb
apă
sare
3-4 crenguțe rozmarin
50-60 g unt
rozmarin
sare
piper

Cum să gătești cartofi în unt trași la tigaie

  1. Fierbe cartofii timp de 20 de minute în apa sărată în care ai adăugat oțetul și rozmarinul.
  2. Topește untul într-o tigaie, pune cartofii și asezonează cu rozmarin, sare și piper.
  3. Gătește-i pe toate părțile până se rumenesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *