Chifteluțe din brânză de capră și nucă

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Cu toate că aceste chifteluțe nu conțin carne, n-am băga mâna-n foc că-s chiar vegetariene, fiindcă unii producători de brânză folosesc în procesul de fabricație enzime din stomacul rumegătoarelor. Totuși indiferent că alegeți sau nu brânzeturi pentru care s-au folosit înlocuitori vegetali ai acelor enzime, chifteluțele din brânză de capră, nuci, parmezan și cremă de brânză merită încercate.

Ingrediente necesare pentru chifteluțe din brânză de capră și nucă

300 grame brânză de capră, rasă

2 linguri nucă, măcinată

2 linguri parmezan

2 lingurițe pătrunjel, tocat

sare

2 linguri cremă de brânză

făină

ou bătut

panko

Cum să gătești chifteluțe din brânză de capră și nucă

  1. Adaugă brânza de capră, nuca măcinată, parmezanul, pătrunjelul și crema de brânză într-un castron. Sărează și amestecă până obții un aluat omogen.
  2. Formează chifteluțe cu mâna, apoi trece-le prin făină, ou bătut și panko.
  3. Încinge ulei într-o tigaie la foc potrivit, scufundă chifteluțele în el și prăjeste-le până devin aurii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *