Ciuperci umplute cu broccoli și feta

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Mai umplem niște ciuperci? De data asta hai să folosim o compoziție pe bază de broccoli și tulpini de portobello, călite cu usturoi și ceapă în ulei de măsline. Deasupra adăugăm feta. Sunt, “jos pălăria!” (că tot vorbim de ciuperci)

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu broccoli și feta

6 ciuperci portobello
ulei de măsline extra virgin
2 căței de usturoi, mărunțiți
1 ceapă, mărunțită
100-150 grame broccoli, făcute bucăți
sare
piper
oregano, tocat
100 grame brânză feta

Cum să prepari ciuperci umplute cu broccoli și feta

  1. Așază pălăriile ciupercilor cu partea bombată în sus într-un vas de copt și stropește-le cu ulei de măsline.
  2. Bagă-le la cuptor 10 minute la 180˚C.
  3. Călește usturoiul și ceapa în ulei de măsline.
  4. Mărunțește tulpinile ciupercilor și adaugă-le în tigaie. Amestecă și adaugă broccoli.
  5. Asezonează cu sare și piper, apoi călește 3-4 minute.
  6. Asezonează cu oregano, amestecă și ia de pe foc.
  7. Umple ciupercile cu compoziția, apoi adaugă feta.
  8. Mai bagă la cuptor 8-10 minute la 180˚C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *