Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu broccoli și feta
6 ciuperci portobello
ulei de măsline extra virgin
2 căței de usturoi, mărunțiți
1 ceapă, mărunțită
100-150 grame broccoli, făcute bucăți
sare
piper
oregano, tocat
100 grame brânză feta
Cum să gătești ciuperci umplute cu broccoli și feta
- Așază pălăriile ciupercilor cu partea bombată în sus într-un vas de copt și stropește-le cu ulei de măsline.
- Bagă-le la cuptor 10 minute la 180˚C.
- Călește usturoiul și ceapa în ulei de măsline.
- Mărunțește tulpinile ciupercilor și adaugă-le în tigaie. Amestecă și adaugă broccoli.
- Asezonează cu sare și piper, apoi călește 3-4 minute.
- Asezonează cu oregano, amestecă și ia de pe foc.
- Umple ciupercile cu compoziția, apoi adaugă feta.
- Mai bagă la cuptor 8-10 minute la 180˚C.