Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute
6 ciuperci portobello
3 linguri ulei de măsline
2 căței de usturoi, mărunțiți
1 ceapă, mărunțită
100 grame broccoli, florete
sare
piper
oregano
100 grame brânză feta
Cum să gătești ciuperci umplute
- Așază pălăriile ciupercilor într-un vas de copt, cu partea inferioară în jos și stropește-le cu puțin ulei de măsline.
- Lasă-le la cuptor 15 minute la 190ºC.
- Încinge într-o tigaie 2 linguri de ulei de măsline și călește usturoiul cu ceapa.
- Mărunțește cozile ciupercilor, adaugă-le în tigaie și amestecă. Adaugă broccoli și mai amestecă.
- Asezonează cu sare, piper și oregano proaspăt. Gătește încă 2 minute.
- Întoarce pălăriile și umple-le cu compoziția de legume, iar deasupra adaugă brânză feta.
- Mai lasă-le la cuptor încă 5 minute la 190ºC.