Ingrediente necesare pentru salată cu tăiței de orez și fasole verde
sare
120 grame fasole verde lată
120 grame fasole verde fideluță
150 grame sparanghel
1 ceapă roșie
100 grame tăiței de orez fierți
3 frunze de mentă
1 linguriță de oțet de orez
1 linguriță de ulei de susan
1 linguriță zahăr
Cum să prepari salată cu tăiței de orez și fasole verde
- Umple o cratiță pe jumătate cu apă, adaugă puțină sare, și dă-o în clocot.
- Adaugă cele două tipuri de fasole verde și sparanghelul, și ține-le timp de 2-3 minute în apă clocotită. Scoate-le cu o spatulă și răcește-le într-un bol cu apă cu gheață.
- Legumele se adaugă într-un bol de salată împreună cu tăițeii de orez, ceapa roșie și frunzele de mentă.
- Separat, pregătește dressingul. Amestecă oțetul de susan, uleiul și zahărul într-un vas mic și toarnă-l apoi peste salată.