Salată cu tăiței de orez și fasole verde

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Sunteți fani ai bucătăriei asiatice? Haideți atunci să pregătim o salată sănătoasă. Ingredientele ei principale sunt fasole verde, sparanghel, și tăiței de orez. Avem de asemenea un dressing delicios care echilibrează aromele și evidențiază preparatul.

Ingrediente necesare pentru salată cu tăiței de orez și fasole verde

sare

120 grame fasole verde lată

120 grame fasole verde fideluță

150 grame sparanghel

1 ceapă roșie

100 grame tăiței de orez fierți

3 frunze de mentă

1 linguriță de oțet de orez

1 linguriță de ulei de susan

1 linguriță zahăr

Cum să prepari salată cu tăiței de orez și fasole verde

  1. Umple o cratiță pe jumătate cu apă, adaugă puțină sare, și dă-o în clocot.
  2. Adaugă cele două tipuri de fasole verde și sparanghelul, și ține-le timp de 2-3 minute în apă clocotită. Scoate-le cu o spatulă și răcește-le într-un bol cu apă cu gheață.
  3. Legumele se adaugă într-un bol de salată împreună cu tăițeii de orez, ceapa roșie și frunzele de mentă.
  4. Separat, pregătește dressingul. Amestecă oțetul de susan, uleiul și zahărul într-un vas mic și toarnă-l apoi peste salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *