Ingrediente necesare pentru cotlete de porc cu sos de muștar
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă roșie, cubulețe
1 lingură vin alb
1 cană supă de vită
2 linguri capere
sare
piper
½ cană smântână de gătit
1 lingură muștar boabe
1 lingură muștar Dijon
1 lingură tarhon proaspăt, tocat
2-3 lingurițe grăsime de gâscă
½ kg cotlete de porc (2 bucăți)
Cum să prepari cotlete de porc cu sos de muștar
- Călește ceapa roșie în uleiul de măsline, adăugând și vinul alb.
- Toarnă supa de vită, adaugă caperele și asezonează cu sare și piper. Fierbe la foc mic 3-4 minute și amestecă.
- Toarnă smântâna de gătit și amestecă. Procedează la fel, adăugând pe rând muștarul boabe, muștarul Dijon și tarhonul, apoi ia de pe foc.
- Topește grăsimea într-o tigaie, apoi prăjește cotletele 4-5 minute pe fiecare parte.
- Servește-le cu sosul de muștar.