Creier „însângerat” de Halloween

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 6 porții

Vă pregătiți pentru petrecerea de Halloween? Vă prezentăm azi un preparat care vă va înfricoșa musafirii cu siguranță. Acest creier însângerat este de fapt un pandișpan pufos peste care am decorat cu marțipan de culoare roșie. Este mai ușor decât pare, iar dacă urmați indicațiile de pe video, vă va ieși cu siguranță!

Ingrediente necesare pentru creier „însângerat” de Halloween

5 albușuri

5 linguri zahăr

4 gălbenușuri

5 linguri ulei

9 linguri făină

3 linguri cremă de unt pentru prăjituri

marțipan roșu

 

Cum să gătești creier „însângerat” de Halloween

  1. Mixează albușurile cu zahăr până obții o bezea tare.
  2. Adaugă gălbenușurile și uleiul și mixează până când se omogenizează.
  3. Adaugă făina câte o lingură odată și amestecă pentru a încorpora.
  4. Tapetează un vas oval cu hârtie de copt și toarnă compoziția.
  5. Dă-o la cuptor pentru 25 de minute, la 180 de grade Celsius.
  6. Scoate pandișpanul din cuptor și lasă-l să se răcească. Întinde crema de unt pe deasupra lui.
  7. Întinde marțipanul până ajunge la grosimea unui deget.
  8. Decorează pandișpanul cu marțipan, până ajunge la forma unui creier uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *