Creveți la grill

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții

Ți-ai pregătit grillul? Nu de alta, dar parcă ar merge niște creveți marinați într-un sos de lămâie și ulei de măsline, cu un pic de usturoi și coriandru. Ne-am gândit să adăugăm la el și un pic de sos tabasco, ca să „iuțim” și mai mult lucrurile. Apropo, cam orice faci la grill poți face și pe grătar așa că hai afară!

Ingrediente necesare pentru creveți la grill

1 linguriță ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
2 căței de usturoi, zdrobiți
sare de mare
1 linguriță sos tabasco
2 linguri coriandru proaspăt
100-150 grame creveți

Cum să prepari creveți la grill

  1. Într-un castron mai mic, amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie, usturoiul, sosul tabasco și coriandrul. Asezonează cu sare de mare.
  2. Pune creveții într-un castron și toarnă peste ei dressingul. Amestecă, acoperă cu folie de plastic și lasă la marinat 20 minute.
  3. Pune creveții marinați pe frigărui și așază-i pe grill. Lasă-i 2-3 minute pe fiecare parte.
  4. Servește-i cu lime sau cu lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *