Frigărui de curcan cu legume la tigaie

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 2 porții

Desigur că frigăruile pot fi făcute și la tigaie. În cazul de față am optat pentru curcan. Pentru a ajuta carnea să preia din aroma legumelor putem, fie să înfigem bucăți de legume în frigărui alături de carne, fie să tragem totul la tigaie. Încearcă și tu procedeul al doilea, mai ales dacă se face prea frig afară.

Ingrediente necesare pentru frigărui de curcan cu legume la tigaie

400 grame piept de curcan, cuburi
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 vânătă, felii subțiri
1 ardei gras, tăiat julienne
100 grame roșii la conservă
cimbru proaspăt
sare
1-2 linguri vin alb
sare
piper
foi de dafin

Cum să prepari frigărui de curcan cu legume la tigaie

  1. Încinge un pic de ulei într-o tigaie și înfige carnea în frigărui.
  2. Prăjește-le 2 minute pe fiecare parte.
  3. Încinge 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adaugă feliile de vinete și ardeiul și călește-le.
  4. Completează cu roșiile la conservă, asezonează cu cimbru și sare și mai adaugă vinul alb. Gătește 3-4 minute.
  5. Așază în tigaie frigăruile, mai presară sare și piper și gătește încă 3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *