Ingrediente necesare pentru frigărui de curcan cu legume la tigaie
400 grame piept de curcan, cuburi
2 linguri ulei de măsline extra virgin
1 vânătă, felii subțiri
1 ardei gras, tăiat julienne
100 grame roșii la conservă
cimbru proaspăt
sare
1-2 linguri vin alb
sare
piper
foi de dafin
Cum să gătești frigărui de curcan cu legume la tigaie
- Încinge un pic de ulei într-o tigaie și înfige carnea în frigărui.
- Prăjește-le 2 minute pe fiecare parte.
- Încinge 1 lingură de ulei de măsline în tigaie, adaugă feliile de vinete și ardeiul și călește-le.
- Completează cu roșiile la conservă, asezonează cu cimbru și sare și mai adaugă vinul alb. Gătește 3-4 minute.
- Așază în tigaie frigăruile, mai presară sare și piper și gătește încă 3 minute.