Ingrediente necesare pentru antricot de vită cu salsa de porumb și mămăligă
sare
200 grame mălai
piper
½ linguriță usturoi pudră
½ linguriță boia
½ linguriță coriandru măcinat
400 grame antricot de vită
1 lingură ulei de măsline
200 grame porumb dulce
1 ceapă roșie, tocată
2 lingurițe mix de ardei iute
1 linguriță coriandru
1 lingură oțet balsamic
1 lingură suc de lămâie
Cum să gătești antricot de vită cu salsa de porumb și mămăligă
- Dă apa în clocot într-o cratiță potrivită și adaugă un praf de sare.
- Toarnă mălai și amestecă la foc mic cu un tel timp de 10 minute.
- Amestecă condimentele într-un bol mic.
- Unge antricotul cu ulei de măsline și mixul de condimente.
- Gătește-l pe grătar sau în tigaie, timp de 10 minute pe ambele părți.
- Separat, amestecă într-un bol porumbul cu ceapa roșie, ardeiul iute, coriandrul, oțetul și sucul de lămâie.
- Ia antricotul de pe foc și servește-l cu mămăliga și salsa de porumb!