Ingrediente necesare pentru fursecuri de ciocolată
150 grame făină
200 grame unt
3 linguri melasă
3 linguri lapte
1 linguriță praf de copt
sare
1 linguriță bicarbonat
3 linguri cacao
100 grame ciocolată albă, topită
100 grame ciocolată neagră, topită
bomboane decorative
Cum să prepari fursecuri de ciocolată
- Mixează untul cu făina într-un bol mare.
- În timp ce mixezi, adaugă un praf de sare, melasa, laptele, praful de copt, bicarbonatul și cacao.
- Mixează până când obții un aluat omogen.
- Formează biscuiții din aluat. Presează-i în mijloc cu degetul mare, pentru a face loc ciocolatei topite.
- Tapetează un vas de cuptor cu hârtie de copt și așază biscuiții în tavă, la mică distanță unul față de celelalte.
- Dă biscuiții la cuptor pentru 10-12 minute, la 190 de grade Celsius.
- Umple biscuiții cu ciocolată topită, apoi presară bomboane colorate.