Gogoșari în sos de muștar
Gogoșarii în oțet sunt o garnitură excelentă pentru aproape orice. Însă cei în sos de muștar sunt o variantă îmbunătățită, care va accentua gustul unei fripturi bune. Am aromat totul cu foi de dafin și boabe de piper înainte de a îi sigila într-un borcan. Este o garnitură sănătoasă și foarte ușoară!
Ingrediente necesare pentru gogoșari în sos de muștar
3 linguri ulei
50 ml oțet
100 grame muștar
boabe de piper negru
sare
2 linguri zahăr
foi de dafin
500 grame gogoșari, felii subțiri
Cum să prepari gogoșari în sos de muștar
- Adaugă uleiul, oțetul, muștarul și zahărul într-o tigaie pe foc mic. Presară puțin piper negru și asezonează cu sare.
- Omogenizează compoziția amestecând cu o lingură. Adaugă foile de dafin și continuă să amesteci.
- Adaugă gogoșarii și ține-i pe foc timp de 1-2 minute, amestecând între timp.
- Mută compoziția într-un borcan adaugă alte câteva boabe de piper și sigilează borcanul.