Gogoșari în sos de muștar

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 4 porții

Gogoșarii în oțet sunt o garnitură excelentă pentru aproape orice. Însă cei în sos de muștar sunt o variantă îmbunătățită, care va accentua gustul unei fripturi bune. Am aromat totul cu foi de dafin și boabe de piper înainte de a îi sigila într-un borcan. Este o garnitură sănătoasă și foarte ușoară!

Ingrediente necesare pentru gogoșari în sos de muștar

3 linguri ulei

50 ml oțet

100 grame muștar

boabe de piper negru

sare

2 linguri zahăr

foi de dafin

500 grame gogoșari, felii subțiri

Cum să prepari gogoșari în sos de muștar

  1. Adaugă uleiul, oțetul, muștarul și zahărul într-o tigaie pe foc mic. Presară puțin piper negru și asezonează cu sare.
  2. Omogenizează compoziția amestecând cu o lingură. Adaugă foile de dafin și continuă să amesteci.
  3. Adaugă gogoșarii și ține-i pe foc timp de 1-2 minute, amestecând între timp.
  4. Mută compoziția într-un borcan adaugă alte câteva boabe de piper și sigilează borcanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *