Hot dog în stil mexican

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Aceștia nu sunt niște hot dogs clasici, ci o versiune upgradată! În loc de muștar și ketchup, sunt umpluți cu carne tocată de vită, sos de roșii, fasole, ceapă verde și Cheddar! Îi puteți face destul de rapid, astfel că sunt o opțiune bună pentru atunci când aveți câțiva musafiri nepoftiți.

Ingrediente necesare pentru hot dog în stil mexican

1 lingură ulei

1 ceapă, tocată

1 linguriță usturoi pudră

300 grame carne tocată de vită

1 linguriță cimbru

sare

1 linguriță oregano

½ linguriță fulgi de ardei iute

½ linguriță zahăr

1 lingură făină

½ cană roșii la conservă

½ cană apă

300 grame fasole albă la conservă

6 chifle

6 crenvurști

1 ceapă verde, tocată

100 grame Cheddar, ras

 

Cum să prepari hot dog în stil mexican

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic.
  2. Adaugă ceapa, usturoiul pudră și carnea tocată.
  3. Amestecă bine și asezonează cu cimbru, sare, oregano, fulgi de ardei iute și zahăr.
  4. Gătește carnea de vită până când s-a rumenit.
  5. Adaugă făina, roșiile la conservă și apa. Gătește carnea încă 20 de minute.
  6. Adaugă fasolea și gătește-o încă 2 de minute.
  7. Taie chiflele de hot dog și adaugă câte un crenvurșt și 1-2 linguri de carne de vită.
  8. Presară puțină ceapă verde și adaugă Cheddar ras.
  9. Dă-i la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade Celsius!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *