Ingrediente necesare pentru hot dog în stil mexican
1 lingură ulei
1 ceapă, tocată
1 linguriță usturoi pudră
300 grame carne tocată de vită
1 linguriță cimbru
sare
1 linguriță oregano
½ linguriță fulgi de ardei iute
½ linguriță zahăr
1 lingură făină
½ cană roșii la conservă
½ cană apă
300 grame fasole albă la conservă
6 chifle
6 crenvurști
1 ceapă verde, tocată
100 grame Cheddar, ras
Cum să gătești hot dog în stil mexican
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic.
- Adaugă ceapa, usturoiul pudră și carnea tocată.
- Amestecă bine și asezonează cu cimbru, sare, oregano, fulgi de ardei iute și zahăr.
- Gătește carnea de vită până când s-a rumenit.
- Adaugă făina, roșiile la conservă și apa. Gătește carnea încă 20 de minute.
- Adaugă fasolea și gătește-o încă 2 de minute.
- Taie chiflele de hot dog și adaugă câte un crenvurșt și 1-2 linguri de carne de vită.
- Presară puțină ceapă verde și adaugă Cheddar ras.
- Dă-i la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade Celsius!