Ingrediente necesare pentru legume la cuptor
1 vânătă, felii tăiate în două
2 linguri ulei de măsline
sare
mix de ardei grași (3-4 bucăți), curățați și tăiați pe din două
2 roșii, feliate
1 zucchini, feliat
1 fenicul, tăiat în patru
1 lingură ierburi aromatice
4 căței de usturoi, zdrobiți
Cum să gătești legume la cuptor
- Pune vânăta feliată într-un vas de copt, stropește cu 1 lingură de ulei de măsline și sărează, apoi bagă la cuptor 20 minute la 200˚C.
- Pune ardeii grași, roșiile, zucchini și feniculul într-un vas de copt și asezonează cu ierburi aromatice. Adaugă și usturoiul, stropește cu uleiul de măsline rămas, apoi amestecă.
- Bagă la cuptor 20 minute la 175˚C.
- Scoate din cuptor, adaugă și vânăta și mai amestecă.
Simplu și delicios!