Lipii mexicane cu mere și scorțișoară

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • 2 porții

Lipiile mexicane se umplu de obicei cu tot felul de ingrediente sărate delicioase, dar de data asta am vrut să venim în față cu un desert. Unul gustos și răcoritor am spune. Am umplut lipiile cu puțină cremă de brânză, și am adăugat măr, stafide și scorțișoară. Aceste lipii se fac extrem de ușor și în doar câteva minute, deci sunt ideale atunci când nu aveți prea multe idei.

Ingrediente necesare pentru lipii mexicane cu mere și scorțișoară

2 lipii mexicane

1 lingură cremă de brânză

1/2 măr, cubulețe

1 lingură stafide

scorțișoară

Cum să gătești lipii mexicane cu mere și scorțișoară

  1. Întinde crema de brânză peste fiecare lipie.
  2. Adaugă cubulețele de măr și stafidele.
  3. Asezonează cu scorțișoară și rulează lipiile.
  4. Încinge tigaia la foc mic, apoi gătește rulourile timp de 2 minute, până când se rumenesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *