Omletă cu cartofi și somon afumat

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Masa de dimineață, se spune, contează cel mai mult. Nu sărim nici noi peste ea, așa că am pregătit o omletă mai specială. Spre deosebire de una “normală”, pentru cea de față trebuie să fierbeți și un cartof tăiat cuburi, deci va dura un picuț mai mult. Are și somon. Dar gustați! Nu merită?

Ingrediente necesare pentru omletă cu cartofi și somon afumat

sare
1 cartof, cuburi
30-50 g unt
1 ceapă, tocată
4 ouă, bătute
sare
piper
100-150 g somon afumat, bucăți

Cum să gătești omletă cu cartofi și somon afumat

  1. Fierbe cartoful cubulețe în apă cu sare, cam 20 de minute.
  2. Călește ceapa în unt.
  3. Amestecă și cartoful fiert, toarnă deasupra ouăle bătute și asezonează cu sare și piper.
  4. Așază în tigaie și bucățile de somon afumat, acoperă și gătește la foc mic spre mediu 6-7 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *