Ingrediente necesare pentru pâine cu mălai și ceapă
2 ouă
250 ml lapte
sare
2 linguri sos salsa
1 ceapă călită
50 grame brânză Cheddar, rasă
100 grame porumb la conservă
½ cană mălai
½ cană făină
½ linguriță praf de copt
2 lingurițe zahăr
Cum să gătești pâine cu mălai și ceapă
- Adaugă ouăle într-un bol și bate-le cu un tel.
- Toarnă laptele și adaugă sarea, sosul salsa și ceapa călită. Amestecă bine.
- Adaugă brânza Cheddar, porumbul la conservă și amestecă.
- Separat, amestecă într-un bol mălaiul cu făina, praful de copt și zahărul.
- Toarnă amestecul lichid peste cel solid și bate cu telul până când obții un aluat omogen.
- Tapetează un vas termorezistent cu hârtie de copt și toarnă amestecul în vas.
- Dă pâinea la cuptor pentru 20 de minute, la 195 de grade Celsius.