Pandișpan cu rubarbă
Pentru fanii deserturilor, am pregătit astăzi un desert cu rubarbă! Nu ați mai încercat-o până acum? Păcat! Aroma ei dulce acrișoară sigur vă va fi pe plac. Mai ales atunci când o veți găsi într-un pandișpan cald și pufos. Gata în aproximativ 45 de minute, este rețeta ideală pentru un desert rapid și gustos!
Ingrediente necesare pentru pandișpan cu rubarbă
3 ouă
250 grame zahăr
sare
1 linguriță esență de vanilie
1 linguriță praf de copt
75 ml ulei
150 ml lapte
150 grame făină
300 grame rubarbă, felii subțiri
Cum să prepari pandișpan cu rubarbă
- Mixează ouăle împreună cu 200 de grame de zahăr și un praf de sare într-un bol mare.
- Adaugă esența de vanilie, praful de copt, toarnă uleiul și laptele. Mixează până omogenizezi.
- Adaugă făina și mixează până când este încorporată în amestecul lichid.
- Toarnă aluatul într-o tavă rotundă pentru guguluf, unsă în prealabil cu puțin ulei.
- Amestecă rubarba cu restul de zahăr și presară-o pe toată suprafața aluatului.
- Dă pandișpanul la cuptor pentru 35 de minute, la 180 de grade Celsius.
- Pandișpanul merge de minune cu înghețată sau cu un topping de fructe!
In descrierea initiala scrie un ou, in video si apoi in descriere se mentioneaza 3. Cate sun pana la urma?:))
Am greșit noi, Adriana! Pune 3 ouă ca în video și în pași. Bine că ne-ai zis, mulțumim și scuze! 🎉😁