Pandișpan cu rubarbă

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 6 porții

Pentru fanii deserturilor, am pregătit astăzi un desert cu rubarbă! Nu ați mai încercat-o până acum? Păcat! Aroma ei dulce acrișoară sigur vă va fi pe plac. Mai ales atunci când o veți găsi într-un pandișpan cald și pufos. Gata în aproximativ 45 de minute, este rețeta ideală pentru un desert rapid și gustos!

Ingrediente necesare pentru pandișpan cu rubarbă

3 ouă

250 grame zahăr

sare

1 linguriță esență de vanilie

1 linguriță praf de copt

75 ml ulei

150 ml lapte

150 grame făină

300 grame rubarbă, felii subțiri

Cum să prepari pandișpan cu rubarbă

  1. Mixează ouăle împreună cu 200 de grame de zahăr și un praf de sare într-un bol mare.
  2. Adaugă esența de vanilie, praful de copt, toarnă uleiul și laptele. Mixează până omogenizezi.
  3. Adaugă făina și mixează până când este încorporată în amestecul lichid.
  4. Toarnă aluatul într-o tavă rotundă pentru guguluf, unsă în prealabil cu puțin ulei.
  5. Amestecă rubarba cu restul de zahăr și presară-o pe toată suprafața aluatului.
  6. Dă pandișpanul la cuptor pentru 35 de minute, la 180 de grade Celsius.
  7. Pandișpanul merge de minune cu înghețată sau cu un topping de fructe!

2 comentarii

    • Am greșit noi, Adriana! Pune 3 ouă ca în video și în pași. Bine că ne-ai zis, mulțumim și scuze! 🎉😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *