Pastă de spanac cu cremă de brânză
Usturoiul călit în unt și ulei de măsline dă o savoare incredibilă spanacului, așa că le vei găti împreună în tigaie la foc mic. Apoi vei amesteca spanacul cu cremă de brânză și vei obține o compoziție gustoasă și cremoasă, numai bună de întins pe pâine.
Ingrediente necesare pentru pastă de spanac cu cremă de brânză
1 linguriță ulei de măsline
1 lingură unt
3 căței de usturoi, zdrobiți
200 grame spanac
sare
piper
200 grame cremă de brânză
oregano
Cum să prepari pastă de spanac cu cremă de brânză
- Încinge uleiul și topește untul într-o tigaie la foc mic, apoi adaugă usturoiul și călește-l.
- Adaugă spanacul, asezonează cu sare și piper, apoi gătește până când spanacul se înmoaie și își pierde volumul.
- Transferă-l într-un blender și omogenizează-l.
- Adaugă crema de brânză într-un castron, aromatizează cu oregano și amestecă cu spanacul.
- Se servește întinsă pe pâine, presărată cu un pic de paprika.