Pastă de spanac cu cremă de brânză

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Usturoiul călit în unt și ulei de măsline dă o savoare incredibilă spanacului, așa că le vei găti împreună în tigaie la foc mic. Apoi vei amesteca spanacul cu cremă de brânză și vei obține o compoziție gustoasă și cremoasă, numai bună de întins pe pâine.

Ingrediente necesare pentru pastă de spanac cu cremă de brânză

1 linguriță ulei de măsline

1 lingură unt

3 căței de usturoi, zdrobiți

200 grame spanac

sare

piper

200 grame cremă de brânză

oregano

 

Cum să gătești pastă de spanac cu cremă de brânză

  1. Încinge uleiul și topește untul într-o tigaie la foc mic, apoi adaugă usturoiul și călește-l.
  2. Adaugă spanacul, asezonează cu sare și piper, apoi gătește până când spanacul se înmoaie și își pierde volumul.
  3. Transferă-l într-un blender și omogenizează-l.
  4. Adaugă crema de brânză într-un castron, aromatizează cu oregano și amestecă cu spanacul.
  5. Se servește întinsă pe pâine, presărată cu un pic de paprika.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *