Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut învelit în bacon
100 grame brânză de capră
2 ardei kapia copți, tăiați subțire
sare
piper
1 linguriță coajă de lămâie
2 piepți de pui, aproximativ 250 grame fiecare
10 felii bacon
Cum să gătești piept de pui umplut învelit în bacon
- Amestecă într-un bol brânza de capră, ardeiul kapia și coaja de lămâie. Asezonează cu sare și piper.
- Așază piepții de pui pe tocătorul de lemn. Taie-i pe mijloc, formând un mic buzunar în interiorul fiecărui piept.
- Adaugă umplutura și sigileaz-o bine. Poți folosi scobitori, dacă este nevoie.
- Învelește fiecare piept de pui folosind 5 felii de bacon.
- Așază-i într-un vas termorezistent și dă-i la cuptor pentru 40 de minute în cuptorul încins la 180 de grade Celsius.