Ingrediente necesare pentru prăjitură cu ciocolată și cocos la slow cooker
150 grame făină
200 grame zahăr
1 linguriță praf de copt
2 linguri fulgi de cocos
1 linguriță esență de vanilie
300 ml lapte de cocos
1 lingură ulei
2 linguri Nutella
50 grame cacao
Cum să gătești prăjitură cu ciocolată și cocos la slow cooker
- Amestecă făina cu 100 grame de zahăr într-un bol mare.
- Adaugă praful de copt, fulgii de cocos, esența de vanilie, 75 ml lapte de cocos, uleiul și Nutella.
- Amestecă cu o spatulă până când obții o compoziție omogenă.
- Amestecă zahărul rămas cu pudra de cacao într-un bol separat.
- Pune laptele de cocos rămas la fiert și dă-l în clocot.
- Așază compoziția de făină pe fundul unui slow-cooker.
- Adaugă compoziția de cacao și toarnă laptele de cocos.
- Acoperă cu un capac și gătește totul la temperatură mică timp de 1 oră și 50 de minute.