Pulpe de pui la cuptor cu roșii cherry și ardei gras
Tot ce-ți trebuie pentru rețeta de față în afara ingredientelor, este o tigaie încăpătoare cu mâner termorezistent. Dacă ne gândim bine, poți folosi și un vas de copt. Indiferent ce alegi, după ce așezi pulpele de pui una câte una, le acoperi cu legumele, le asezonezi frumos, iar la sfârșit torni deasupra supa de pui. Și apoi, la cuptor și gata!
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor cu roșii cherry și ardei gras
5 pulpe de pui, dezosate și fără piele
1 ardei gras galben, tăiat bucăți
6 roșii cherry
4 căței de usturoi
sare de mare
piper
ierburi aromatice
1 lingură ulei de măsline
1 cană supă de pui
Cum să prepari pulpe de pui la cuptor cu roșii cherry și ardei gras
- Pune pulpele de pui într-o tigaie cu mâner termorezistent, apoi pune deasupra ardeiul tăiat și roșiile.
- Adaugă usturoiul, asezonează cu sare de mare, piper și ierburi aromatice.
- Stropește cu ulei de măsline și toarnă peste toate supa de pui.
- Bagă la cuptor o oră la 175⁰C.