Fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Dacă oamenii din paleolitic ar fi mâncat fursecuri, cele de față ar fi făcut parte zilnic din dieta lor. Sunt pe bază de nucă de cocos (zahăr, ulei, făină), cu miere, ouă și ciocolată și pot fi încadrate cu ușurință într-o dietă cum e cea Paleo.

Ingrediente necesare pentru fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată

2 ouă
1/3 cană zahăr de cocos
2 linguri miere
1 linguriță extract de vanilie
2-3 linguri ulei de cocos, topit și lăsat să se răcească
1/2 cană făină de cocos, strecurată
1 linguriță bicarbonat de sodiu
sare
1/2 cană chipsuri de ciocolată neagră

Cum să gătești fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată

  1. Bate ouăle, adăugând treptat zahărul de cocos, mierea, extractul de vanilie și uleiul de cocos.
  2. Adaugă făina de cocos și bicarbonatul de sodiu, asezonează cu sare și omogenizează.
  3. Completează cu chipsurile de ciocolată și mai amestecă.
  4. Folosind o lingură dozatoare sau o cupă pentru înghețată, transferă compoziția într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament.
  5. Bagă la cuptor 15 minute la 170°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *