Roșii umplute cu arpacaș

Roșiile umplute cu arpacaș sunt un preparat vegetarian foarte gustos! Iar dacă credeai că singura folosință a arpacașului este la colivă, află că nu este chiar așa. Acesta trebuie fiert mai întâi, și amestecat cu multe alte ingrediente și condimente. Nu există restricții, puteți folosi cam tot ce vă trece prin minte.
Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu arpacaș
300 grame arpacaș
2 castraveți, felii subțiri
2 roșii cherry, tocate
1 ceapă verde, tocată
1 lingură mărar, tocat
1 lingură pătrunjel, tocat
piper
sare
1 lingură ulei de măsline
1 lingură suc de lămâie
12 roșii
Cum să prepari roșii umplute cu arpacaș
- Adaugă arpacașul într-o cratiță pusă pe foc și toarnă suficientă apă pentru a îl acoperi.
- Fierbe arpacașul timp de 15 minute.
- Scurge apa printr-o sită și mută-l într-un bol mare.
- Adaugă castravete, roșii, ceapă verde, mărar și pătrunjel. Asezonează cu sare și piper și toarnă puțin ulei de măsline și suc de lămâie.
- Amestecă bine compoziția.
- Taie partea de sus a roșiilor și scobește-le în interior.
- Umple roșiile cu compoziția de arpacaș.
- Le poți servi ca un fel principal sau ca aperitiv!