Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu arpacaș
300 grame arpacaș
2 castraveți, felii subțiri
2 roșii cherry, tocate
1 ceapă verde, tocată
1 lingură mărar, tocat
1 lingură pătrunjel, tocat
piper
sare
1 lingură ulei de măsline
1 lingură suc de lămâie
12 roșii
Cum să gătești roșii umplute cu arpacaș
- Adaugă arpacașul într-o cratiță pusă pe foc și toarnă suficientă apă pentru a îl acoperi.
- Fierbe arpacașul timp de 15 minute.
- Scurge apa printr-o sită și mută-l într-un bol mare.
- Adaugă castravete, roșii, ceapă verde, mărar și pătrunjel. Asezonează cu sare și piper și toarnă puțin ulei de măsline și suc de lămâie.
- Amestecă bine compoziția.
- Taie partea de sus a roșiilor și scobește-le în interior.
- Umple roșiile cu compoziția de arpacaș.
- Le poți servi ca un fel principal sau ca aperitiv!