Salată de andive cu migdale

  • Dificultate: Foarte mică
  • 15 minute
  • 4 porții

Nu mâncăm prea des andive, nu-i așa? E păcat, fiindcă au un gust special, iar salatele cu andive sunt nu doar bune, ci și de-a dreptul interesante cu gustul amărui delicat pe care îl poți pune în valoare cu ingrediente ca brânza Gorgonzola, muștarul, oțetul și uleiul de măsline. Dar ce vorbim, iată rețeta mai jos. Ca să arătăm că nu glumim, am presărat în salată și migdale.

Ingrediente necesare pentru salată de andive cu migdale

3 linguri oțet din cidru de mere
1-2 lingurițe muștar Dijon
sare
piper
3-4 linguri ulei de măsline extra virgin
4 andive, desfăcute
⅓ cană migdale, zdrobite
100-150 grame Gorgonzola, cubulețe

Cum să gătești salată de andive cu migdale

  1. Amestecă cidrul cu muștarul, uleiul de măsline și cu sare și piper după gust.
  2. Pune andivele într-un castron, adaugă dressingul și amestecă.
  3. Completează cu migdalele și brânza Gorgonzola, amestecă și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *