Sandviș uriaș cu somon și brânză

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 4 porții

Vă place combinația de brânză și somon afumat? Noi suntem pur și simplu înnebuniți după ea! Atât de mult, încât am făcut acest sandviș uriaș care are din belșug cele două ingrediente menționate. Acestea sunt așezate în straturi de pite grecești! Pufoase și cu un gust excelent, ele sunt însoțitorul perfect pentru somon și brânză. Merită încercat!

Ingrediente necesare pentru sandviș uriaș cu somon și brânză

250 grame brânză de vaci

sare

1 linguriță mărar tocat

1 linguriță suc de lămâie

piper

5 pite grecești

5 ridichi, felii subțiri

200 grame somon afumat

chives (opțional)

roșii cherry (opțional)

Cum să prepari sandviș uriaș cu somon și brânză

  1. Adaugă brânza de vaci într-un bol mare împreună cu un praf de sare, mărar, suc de lămâie și piper. Amestecă până obții o compoziție omogenă.
  2. Întinde 1-2 lingurițe de cremă de brânză peste o pită. Adauga o ridiche feliată și puțin somon afumat.
  3. Repetă pașii așezând pitele una peste alta, creând un sandviș uriaș. Folosește toate ingredientele.
  4. Il poți decora pe margini cu frunzulițe de chives dacă vrei să îi dai un aspect interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *