Supă de roșii

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • 2 porții

Îți propunem să te răcorești cu supa asta de roșii a cărei preparare nu are de ce să-ți ia mai mult de 35-40 minute. Vei folosi blenderul și vei adăuga în amestec și cuplul regal al bucătăriei românești: ceapa și usturoiul. Ba vei și drege totul cu un pic de supă de pui.

Ingrediente necesare pentru supă de roșii

5 roșii, tăiate pe sfert
1 ceapă, tăiată de din două
2 căței de usturoi
sare
piper
1 lingură ulei de măsline extra virgin
¼ cană supă de pui

Cum să gătești supă de roșii

  1. Pune roșiile într-un castron, adaugă ceapa și usturoiul, asezonează cu sare și piper, stropește cu uleiul de măsline, apoi amestecă.
  2. Transferă amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament și dă la cuptor 20 minute la 225⁰C.
  3. Pune totul într-un blender, adaugă supa de pui și pasează.
  4. Lasă la răcit și servește.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *