Supă de roșii
Îți propunem să te răcorești cu supa asta de roșii a cărei preparare nu are de ce să-ți ia mai mult de 35-40 minute. Vei folosi blenderul și vei adăuga în amestec și cuplul regal al bucătăriei românești: ceapa și usturoiul. Ba vei și drege totul cu un pic de supă de pui.
Ingrediente necesare pentru supă de roșii
5 roșii, tăiate pe sfert
1 ceapă, tăiată de din două
2 căței de usturoi
sare
piper
1 lingură ulei de măsline extra virgin
¼ cană supă de pui
Cum să prepari supă de roșii
- Pune roșiile într-un castron, adaugă ceapa și usturoiul, asezonează cu sare și piper, stropește cu uleiul de măsline, apoi amestecă.
- Transferă amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament și dă la cuptor 20 minute la 225⁰C.
- Pune totul într-un blender, adaugă supa de pui și pasează.
- Lasă la răcit și servește.