Supă de roșii

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • 2 porții

Îți propunem să te răcorești cu supa asta de roșii a cărei preparare nu are de ce să-ți ia mai mult de 35-40 minute. Vei folosi blenderul și vei adăuga în amestec și cuplul regal al bucătăriei românești: ceapa și usturoiul. Ba vei și drege totul cu un pic de supă de pui.

Ingrediente necesare pentru supă de roșii

5 roșii, tăiate pe sfert
1 ceapă, tăiată de din două
2 căței de usturoi
sare
piper
1 lingură ulei de măsline extra virgin
¼ cană supă de pui

Cum să prepari supă de roșii

  1. Pune roșiile într-un castron, adaugă ceapa și usturoiul, asezonează cu sare și piper, stropește cu uleiul de măsline, apoi amestecă.
  2. Transferă amestecul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament și dă la cuptor 20 minute la 225⁰C.
  3. Pune totul într-un blender, adaugă supa de pui și pasează.
  4. Lasă la răcit și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *