Supă Hamburger

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 3 porții

Supă Hamburger? Nu e chiar cel mai obișnuit preparat. Dar dacă vă plac fusion-urile culinare și experiențele inedite, această rețetă poate fi pentru voi. Nu avem un hamburger clasic cu chiflă și brânză, dar am denumit această supă așa fiindcă ne-a adus aminte de celebrul preparat american. Este foarte gustoasă, credeți-ne pe cuvânt!

Ingrediente necesare pentru supă Hamburger

2 linguri ulei

300 grame carne tocată de vită

2 linguri pastă de tomate

sare

1 ceapă mare, tăiată în patru

2 morcovi, feliați

150 grame porumb

1 l apă

2 roșii, tocate

piper

 

Cum să prepari supă Hamburger

  1. Încinge o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu și adaugă carnea de vită.
  2. Gătește-o 10-12 minute sau până când capătă o culoare maronie. Adaugă o lingură de pastă de tomate, puțină sare și amestecă. Ia carnea de pe foc.
  3. Încinge uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu. Adaugă ceapa și călește-o. Adaugă morcovul, porumbul și pasta de tomate rămasă.
  4. Adaugă pasta de tomate rămasă și toarnă apa. Fierbe totul timp de 10 minute cu capac.
  5. Adaugă roșiile tocate și carnea de vită. Asezonează cu sare, piper și fierbe totul timp de 10 minute, cu capac.
  6. La final, poți servi cu puțină verdeață pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *