Supă porcușor

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 3 porții

Frigul începe să-și facă apariția, așa că trebuie să începem să consumăm din ce în ce mai multe mâncăruri care să ne încălzească. Una dintre ele poate fi această supă cremă de sfeclă. Ne-am jucat puțin cu ea, și am decorat-o frumos pentru copii. Dacă vă place, vă invităm și pe voi să faceți și să împărtășiți rezultatele cu noi.

Ingrediente necesare pentru supă porcușor

1 ceapă, cubulețe

1 rădăcină pătrunjel, felii subțiri

2 cartofi, cubulețe

apă

400 grame sfeclă roșie la conservă

1 lingură ulei de măsline

100 ml smântână

 

Cum să prepari supă porcușor

  1. Pune ceapa, pătrunjelul și cartofii la fiert într-o cratiță.
  2. Fierbe legumele timp de 15 minute, până se gătesc.
  3. Adaugă sfecla și uleiul de măsline. Ține preparatul pe foc timp de 1-2 minute, amestecând.
  4. Pasează supa folosind blenderul.
  5. Servește supa cu smântână și decorează folosind felii de sfeclă și rădăcină de pătrunjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *