Tagliatelle cu bacon și gălbiori

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Aveți pe mână niște gălbiori și nu știți cum să-i gătiți? Adăugați-i într-o rețetă de paste și sigur nu o să vă pară rău. Gătite în unt și cu puțin bacon, aceste paste sunt pur și simplu delicioase. Sunt gata în mai puțin de 30 de minute, așa că sunt destul de greu de refuzat.

Ingrediente necesare pentru tagliatelle cu bacon și gălbiori

1 linguriță ulei

120 grame bacon, tocat

30 grame unt

200 grame gălbiori

2 căței de usturoi, zdrobiți

sare

piper

2 linguri smântână

120 grame roșii cherry, jumătăți

200 grame tagliatelle, fierte

1 linguriță cimbru

 

Cum să prepari tagliatelle cu bacon și gălbiori

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și adaugă baconul. Gătește-l timp de 2 minute.
  2. Adaugă untul și topește-l.
  3. Adaugă gălbiorii și gătește-i timp de 7 minute, amestecând din când în când. Asezonează cu sare, piper și usturoi.
  4. Redu focul, adaugă smântâna și roșiile cherry.
  5. La final, adaugă și pastele fierte, asezonează cu cimbru și ține preparatul pe foc încă 2 minute.
  6. Poți servi pastele cu parmezan ras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *