Tarte cu cașcaval și sos de roșii

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Aceste mini tarte gătite în cuptor sunt în esență niște mini-pizza. Aluatul este lipia crocantă, iar toppingurile sunt similare. Avem sos de roșii, parmezan, cașcaval ras, salam picant, inclusiv oregano și chili. Aceste mini tarte se fac foarte ușor și sunt un aperitiv gustos și sățios.

Ingrediente necesare pentru tarte cu cașcaval și sos de roșii

piper

1 linguriță fulgi de ardei iute

1 linguriță oregano

sare

50 grame parmezan ras

250 grame sos marinara

1 lipie

ulei

100 grame cașcaval ras

salam picant, felii subțiri

1 ceapă verde, tocată

 

Cum să prepari tarte cu cașcaval și sos de roșii

  1. Adaugă într-un bol fulgi de ardei, oregano, sare, piper și toarnă peste ele sosul de roșii și parmezanul. Amestecă bine.
  2. Decupează 6 forme rotunde din lipie folosind un inel de bucătărie.
  3. Ia o tavă de brioșe cu 6 găuri și stropește-le cu puțin ulei de măsline. Adaugă câte o formă de lipie în fiecare loc disponibil.
  4. Toarnă apoi sosul de roșii, adaugă cașcavalul ras și câte o felie de salam picant.
  5. Dă brioșele la cuptor pentru 12 minute, la 180 de grade Celsius.
  6. La final, poți presăra puțină ceapă verde pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *